Skip to main content

Uitslag binnen 15 minuten

Gecertificeerd personeel

Expert in preventief testen

Gevalideerde antigen test

Preventief testen

Waarom preventief testen?

Om corona buiten de deur te houden is het belangrijk om de juiste teststrategie te hanteren. Duidelijk is geworden dat de Britse coronavariant is 40 tot 70% besmettelijker is. Sneltesten biedt dé unieke mogelijkheid voor preventieve screening tegen deze variant en hierdoor jouw bedrijf open te houden.

Meer informatie aanvragen

“Rico Verhoeven bij het COVID Sneltest Centrum op locatie”

''Doormiddel van preventief testen houdt Covid Sneltestcentrum bedrijven open en zorgt het ervoor dat medewerkers veilig naar hun werk kunnen.''

“Preventief het personeel getest bij Cura Glass B.V. in Lopik”

De ideale bedrijfs-teststrategie

De juiste test-strategie voor bedrijven om corona te voorkomen is om medewerkers met corona gerelateerde klachten preventief te testen. Medewerkers zonder klachten op het werk dienen getest te worden voordat ze aan het werk gaan. Herhaal deze teststrategie preventief een aantal keren per week op vaste tijdstippen. Dit is belangrijk, omdat je vandaag negatief getest kan worden maar morgen positief en daarmee besmettelijk kan zijn voor anderen.

Alles tegen een bedrijfslockdown

Als bedrijf wil je een bedrijfslockdown via elk mogelijke manier voorkomen. De economische kosten van een bedrijfslockdown zijn namelijk bijzonder hoog. Een mogelijke virusuitbraak kan door frequent preventief testen ingedamd worden.

Offerte aanvragen

“Beeld van het testen op locatie bij Glory Kickboxing”