Skip to main content
Uitslag binnen 15 minuten
Gecertificeerd personeel
Expert in preventief testen
Gevalideerde antigen test

De heropening van de basisscholen zorgt ervoor dat kinderen weer meer in contact komen met elkaar én met leerkrachten. De minister van basis- en voortgezet onderwijs heeft aangegeven te begrijpen dat de heropening van basisscholen onrust kan veroorzaken vanuit ouders en leerkrachten en dat hij ervan bewust is dat deze heropening nooit helemaal zonder risico’s is.

In de klassen wordt zoveel mogelijk gewerkt met vaste groepen, voor het geval er toch een besmetting plaatsvindt en het onderwijspersoneel houdt altijd 1,5 meter afstand tot elkaar. Kinderen die in aanraking zijn gekomen met iemand die besmet is met het coronavirus dienen 5 dagen in quarantaine te gaan en zich daarna te laten testen. Covid Sneltest Centrum en de scholen vinden het belangrijk om het risico voor alle kinderen en dienst ouders nóg verder te beperken en hebben hierom de handen ineen geslagen. Dit doen ze doormiddel van de volgende samenwerking:

Leraren en kinderen van onderstaande scholen kunnen zich voor een gereduceerd tarief laten testen bij Covid Sneltest Centrum De Bilt middels een gevalideerde sneltest. In plaats van het normale tarief van €60 zal het gereduceerde tarief van €30 gelden. Via deze weg hopen Covid Sneltest Centrum en de scholen bij te kunnen dragen aan de veiligheid van alle kinderen, diens ouders/verzorgers en leerkrachten.

Covid Sneltest Centrum maakt gebruik van gecertificeerde ROMED SARS-Cov-2 antigen sneltesten. Deze testen zijn gevalideerd door het RIVM en goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid en de resultaten van de testen zijn binnen 15 minuten bekend. De COVID sneltesten bij Covid Sneltest Centrum De Bilt worden altijd afgenomen door zorgvuldig opgeleid personeel. Covid Sneltest Centrum bevindt zich op Molenkamp 32 in De Bilt. Je kunt een afspraak maken via afspraak maken

School aanmelden

Aangesloten scholen